Άλλη μία σημαντική διάκριση ήρθε για το σύλλογο πολεμικών τεχνών Human Chess σε 2 πρωταθλήματα, το πανευρωπαϊκό European Jiu-Jitsu No-Gi IBJJF Championship και το διεθνές Rome International Open IBJJF Jiu-Jitsu Championship, τα οποία διεξήχθησαν την Παρασκευή 31 Μαρτίου, το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2 Απριλίου στη Ρώμη.

Συγκεκριμένα, ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου Ιωάννης Αλεξανδράκης απέσπασε 2 χρυσά μετάλλια. Κατέκτησε την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Rome Open, στη μωβ ζώνη και στην κατηγορία -82,3 κιλών, μετά από 2 νικηφόρους αγώνες. Κατέκτησε επίσης την 1η θέση (χρυσό μετάλλιο) στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα NoGi, μετά από 3 νίκες έναντι των αντιπάλων του. Σημαντική προσπάθεια έκαναν επίσης οι αθλητές και μπλε ζώνες του συλλόγου Human Chess, Λεωνίδας Παυλάκος και Μιχάλης Αποστολάκης

Στην ανακοίνωωση του συλλόγου αναφέρεται:

“Για άλλη μια φορά μετά από πολύ προσπάθεια και αφοσίωση σε αυτό που αγαπάμε παίρνουμε μέρος σε μεγάλου επιπέδου διοργανώσεις, αναδεικνύοντας τον αθλητισμό και την προσπάθεια που γίνεται στην πόλη μας, το Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη. Οι συμμετοχές αυτές δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στο τμήμα των μικρών μαθητών της σχολή μας, το οποίο προετοιμάζει τους πρωταθλητές του μέλλοντος.

Τέλος, το Δ.Σ. Του Human Chess ευχαριστεί θερμά για άλλη μια φορά όλους τους ασκούμενους που πήραν μέρος στην προετοιμασία των αθλητών, τους γονείς, τα Μ.Μ.Ε. τους χορηγούς ANEK LINES, Fighters Clothing Hellas – MMAteam.gr, Legacy apparel το χώρο Cross Training Xposed και όλους τους αρωγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες του συλλόγου.”

Σχετικά με το σύλλογο πολεμικών τεχνών Human Chess – ​www.humanchess.gr

Ο Σύλλογος Human Chess είναι από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές σχολές Brazilian Jiu Jitsu στην Κρήτη και είναι μέλος της παγκόσμιας ομάδας Brazilian Jiu Jitsu Checkmat από το 2012. Στο χώρο του Human Chess (Επόν 20, Ηράκλειο Κρήτης) πραγματοποιούνται καθημερινά BJJ προπονήσεις με επιπλέον παιδικά τμήματα BJJ, Capoeira και FCS Kali.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook