Το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Αυγούστου έγιναν στο Ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο Αθηνών οι Πανελλήνιοι αγώνες όμνιουμ στις κατηγορίες Πάιδων ,Εφήβων και το Πανελλήνιο Κύπελλο Ανδρών και Γυναικών.Την καλύτερη εμφάνιση στην κατηγορία Πάιδων απο τους ποδηλάτες του Κύδωνα την έκανε ο Αποστολάκης Στέλιος όπου κατέκτησε την 6 θέση απο τα 6 συνολικά αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα στα 250 μ. έλαβε την 6η θέση, στους πόντους την 17η,στον αγώνα με αποκλοισμό την 6η θέση,στο σκράτσ την 7η ,στα 2000μ.την 8η και στα 500μ.8η θέση .Στην ίδια κητηγορία ο Καλαϊτζάκης Κώστας έλαβε την 16η θέση απο τα 6 αγωνίσματα συνολικά.Στην κατηγορία Ανδρών ο Ράντος Χρήστος συμμετείχε στα 200μ.όπου έλαβε την 13η θέση.

Το τμήμα ποδηλασίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της ομάδας που είναι:

Ποδήλατα ideal, μεταφορές-μετακομίσεις Fast movers, αντιπροσοωπεία τροφίμων-καφέδες Αφοι Φυτίλη,το ποδηλατάδικο του Αντώνη,Θ.Σχετάκης Α.Ε.είδη σπιτιού εργαλεία,την φρουταγορά Χανίων Γ.και Δ. Φρατζεσκάκης,το πρότυπο κέντρο φυσικοθεραπείας Φραγκιουδάκη Βασίλη. Μπορείτε να ενημερωθήτε και απο την ιστοσελίδα της ομάδας που είναι :

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook