Λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που πήγε να προκύψει στον ΟΦΗ μετά την παραίτηση όλων των μελών του δ.σ φαίνεται να βρίσκεται καθώς σύμφωνα με πληροφορίες επιχειρηματίας από το Ηράκλειο που ασχολείται με τα Μ.Μ.Ε είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην επόμενη μέρα του ΟΦΗ σε διοικητικό επίπεδο. 
Ο εν λόγω επιχειρηματίας από τον περασμένο Απρίλιο έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ομάδας και μετά την παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου φαίνεται ότι έχει βάλει μπροστά το σχέδιο του για να αναλάβει την προεδρία της ομάδας και να γίνει μεγαλομέτοχος αυτής. 
Μάλιστα το τελευταίο διάστημα έκανε επαφές με ανθρώπους από την οικογένεια του ΟΦΗ . Στις συναντήσεις αυτές συμμετείχε σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης αλλά και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου που δεν αποκλείεται και αυτός να εμπλακεί στο νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας που θα προκύψει μέσα από την διαδικασία της γενικής συνέλευσης που θα γίνει την Τετάρτη στις 4 το απόγευμα . 
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο εν λόγω επιχειρηματίας ζήτησε σήμερα το πρωί να κάνει έλεγχο στα βιβλία της ΠΑΕ κάτι για το οποίο δεν ήταν ενήμερος κανείς από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας . Παράλληλα ο εν λόγω επιχειρηματίας φαίνεται να έχει δεσμευτεί ότι με την είσοδο του στην ΠΑΕ ΟΦΗ θα βάλει άμεσα στα ταμεία της ΠΑΕ ένα ποσό που ξεπερνάει τις 700.000 ευρώ. 

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη είναι: 
1) Διοικητικός απολογισμός και ενημέρωση των μετόχων
2) Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας 
3) Εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης 
4) Διάφορες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook