Ο «χασογκόλης» ΟΦΗ ήταν καλύτερος του Πανσερραϊκού στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και με σκόρερ τον Τζίλι Βουό πέτυχε την 10η νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια κερδίζοντας με 1-0.

Ο Ιβοριανός επιθετικός εξέτισε την τιμωρία του στο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα και τέθηκε ξανά στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για την αναμέτρηση με τους Σερραίους. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι 10 που ξεκίνησαν και κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Στρέζος κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά ο Κιάσσος, αριστερά ο Βαλλιάνος με τους Κομεσίδη – Παντίδο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή έπαιξαν οι Μητρόπουλος, Νάστος, Χαντί και στην επίθεση οι Πάγκαλος, Μάνος και Μιλοσάβλιεβ.

Η πρώτη φάση προήλθε από τον Πανσερραϊκό όταν στο 1′ ο Στρέζος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Τσιμίκα. Η απάντηση ήρθε αμέσως με τον Βουό να σκοράρει στο 3ο λεπτό με κεφαλιά μετά την ασίστ του Μάνου πετυχαίνοντας το 9ο φετινό του τέρμα.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και είχαν μια ανούσια κατοχή της μπάλας δίχως να απειλήσουν την εστία του Γιώργου Στρέζου. Ο ΟΦΗ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του μετά το 30′ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Μάνο να μην μπορεί να κάνει το 0-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ ήταν πιο συγκεντρωμένος και δεν απειλήθηκε από τους γηπεδούχους που είχαν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να προσπαθούν να χτυπήσουν με αντεπιθέσεις. Στο τελευταίο 20λεπτο, ο ΟΦΗ έπαιξε με την φωτιά χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να κλειδώσει τη νίκη με κορυφαία όλων το πλασέ του Χαντί απέναντι στον πεσμένο Ρίστιτς. Τελικά, χρειάστηκε η επέμβαση του Στρέζου στο 86′ όταν απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τσελεπίδη για να έρθει το 0-1.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook