Από τη Μεγάλη Πέμπτη 13 Απριλίου ξεκίνησαν οι εγγραφές για το “FC Platanias Goalkeeper Camp”, που διοργανώνει ο Πλατανιάς το διάστημα 17-25 Ιουνίου στο Μάλεμε.

Πρόκειται για το καμπ που ξεκίνησε πέρσι ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας Γιώργος Μπερνεάνου και το οποίο θα διεξαχθεί για δεύτερη σερί χρονιά, αυτή τη φορά υπό την αιγίδα του Πλατανιά.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά για τις εγγραφές αναφέρει τα εξής:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων βάζει θεμέλια στο μέλλον της. Φόρεσε τα γάντια σου και έλα και εσύ στο camp τερματοφυλάκων που διοργανώσει η ομάδα μας αυτόν τον Ιούνιο.

Οι εγγραφές για το «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017», που θα διεξαχθεί από τις 17 έως τις 25 Ιουνίου 2017 στο Μάλεμε, ξεκινούν από σήμερα (χθες) Μ.Πέμπτη 13/4/17 και όσοι τερματοφύλακες ενδιαφέρονται μπορούν να κλείσουν θέση μέσω e-mail στη διεύθυνση [email protected] και στον υπεύθυνο προπονητή του camp κ. Γιώργο Μπερνεάνου.

Για την συμμετοχή είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν τα παρακάτω στοιχεία:

Επώνυμο:
Όνομα:
Hλικία:
Κινητό:
Email:
Ημερομηνία γέννησης:
Σωματείο:
Μέγεθος μπλούζας:

Επίσης για πληροφορίες ή εγγραφή στο «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6993-429962.

Η συμμετοχή στο «FC Platanias Goalkeeper Camp 2017» είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, ενώ οι συμμετέχοντες εκτός Χανίων οφείλουν να φροντίσουν εγκαίρως οι ίδιοι για την μετάβασή τους, καθώς και τη διαμονή τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook