Στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί τον συνταγματάρχη (ΤΘ) Θωμά Αδάμου.

 

Το τελευταίο αντίο σήμερα, Παρασκευή (21/04/2017), για τους αδικοχαμένους αξιωματικούς που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Χιούι» στο Σαραντάπορο Ελασσόνας.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 10 το πρωί, παρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

Πλήθος κόσμου –συγγενείς, φίλου και συνάδελφοι του Αδάμου- συγκεντρώθηκε από νωρίς στον Ιερό Ναό, προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον συνταγματάρχη, όπως σημειώνει το thessaliatv.gr. Στεφάνια κατέθεσαν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.

 Ο Θωμάς Αδάμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παλαιοκκλήσι και κατάγονταν από το Αρτεσιανό Καρδίτσας. Ήταν πατέρας τριών παιδιών και υπηρετούσε στην Πρώτη Στρατιά στη Λάρισα, όπου και επιβιβάστηκε στο μοιραίο ελικόπτερο.

Το απόγευμα και συγκεκριμένα στις 18:30, θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία ο υποστράτηγος (ΤΘ) και υποδιοικητή της Α’ Στρατιάς Ιωάννη Τζανιδάκη, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αρχαία Ελεύθερνα Ρεθύμνου. 

Πηγή: newsbomb.gr