Μπορεί να γλίτωσε από τα νύχια και τα δόντια των αγριμιών, δεν άντεξε όμως την πρωτοφανή ανθρώπινη αγριότητα το άτυχο γαϊδουράκι που κάποιος αρρωστημένος (αν)εγκέφαλος είχε μετατρέψει σε κινούμενη «φόλα», πασαλείβοντάς το με δηλητήριο και μέλι για να δελεάσει τα άγρια ζώα της Ναυπακτίας!

Το άτυχο τετράποδο., όπως δημοσιεύει το protothema.gr, βρέθηκε νεκρό στο σημείο όπου το φρόντιζαν, αφού υπέκυψε στην επίδραση των χημικών ουσιών με το οποίο το είχαν αλείψει… Το δηλητήριο είχε μείνει για περισσότερο από δέκα ημέρες στο δέρμα του, με αποτέλεσμα να το απορροφήσει η επιδερμίδα του και να περάσει στο αίμα και στα ζωτικά του όργανα! Παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων που το βρήκαν και έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να το κρατήσουν στη ζωή, το δυστυχισμένο γαϊδουράκι ξεψύχησε.

Ο θάνατός του πείσμωσε ακόμη περισσότερο τους φιλόζωους που το ανακάλυψαν να περιφέρεται σε άθλια κατάσταση έξω από το χωριό Στράνωμα της ορεινής Ναυπακτίας. Γι’ αυτό, πιέζουν τις αστυνομικές αρχές να βρουν ποιος απάνθρωπος είχε την έμπνευση να αλείψει με μέλι το σώμα του ζώου για να το κάνει βορά των αγριμιών, που έτσι θα έτρωγαν και το δηλητήριο που βρισκόταν κάτω από αυτό!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook