Η 14χρονη κόρη της Madonna, Lourdes φαίνεται πως έχει κληρονομήσει την επιθυμία της μητέρας της να ''κυβερνήσει'' τον κόσμο, γι' αυτό και σε ηλικία μόλις 14 ετών κάνει το επιχειρηματικό της ντεπούτο. Όπως αναφέρει το Tlife, η Lourdes στα 13 της ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων μόδας και τώρα κυκλοφόρησε τη δική της σειρά καλλυντικών.

Παρόλο που βρίσκεται σε μια ηλικία που τα περισσότερα κοριτσάκια δεν βάφονται -πόσο μάλλον σε στυλ Λόλα- η Lourdes εμφανίζεται με ενήλικο βλέμμα και ποζάρει για τη σειρά της, Material Girl...

Κρατώντας τα δικά της προϊόντα και τη δική της παλέτα με σκιές, χαμογελάει στον φακό και προωθεί τα καλλυντικά της, που από τα μέσα Αυγούστου μάλιστα, θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα ''Macy's''. Το πακετάκι επίσης, που θα περιλαμβάνει λοσιόν σώματος, αφρόλουτρο, lip gloss και βερνίκι νυχιών, θα πωλείται από 7 έως και 12 δολάρια.Η 52χρονη μαμά της, Madonna, σίγουρα αποτέλεσε για την 14χρονη πηγή έμπνευσης όπως διαβάσαμε στην Daily Mail, δεδομένου το ότι η σειρά ρούχων που δημιούργησε αρχικά η Lourdes ήταν βασισμένη στη χαλαρή δεκαετία των '80. Τέλος, περισσότερα προϊόντα της νέας της σειράς καλλυντικών θα κάνουν την εμφάνισή τους τον Σεπτέμβριο.