Στις Δικαστικές αρχές οδηγήθηκε σήμερα ο 43χρονος ο οποίος την νύχτα της Τρίτης 9/8 δολοφόνησε με μαχαίρι την σύζυγο του διοικητή των ΤΑΕ Μεσσαράς, τραυμάτισε σοβαρά τον ίδιο και μια ακόμη γυναίκα.

Ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή, ενώ ο 43χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο το πρωί.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος, εμφανίζεται ως άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα με έντονα και πολλά ψυχολογικά προβλήματα.

Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας του διοικητή των ΤΑΕ Τηλέμαχου Πανταγάκη έχει σταθεροποιηθεί. Ο κ.Πανταγάκης  νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στα χέρια και ειδικά στην παλάμη του δεξιού του χεριού, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο,

αλλά οι γιατροί κρίνουν απολύτως αναγκαίο να υποβληθεί σε ειδική μικροχειρουργική επέμβαση στα χέρια και για τον λόγο αυτό, μόλις δωθεί το \”πράσινο φως\” απο τους γιατρούς, θα μεταφερθεί στο ΚΑΤ.

Όμως και η 35χρονη κοπέλλα που επίσης δέχθηκε την επίθεση του μανιακού 43χρονου, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, παρά του ότι τα τραύματα που είχε απο το μαχαίρι στο δεξί μαστό μηρό και χέρι ήταν ελαφρά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook