Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο ΝΟ Χανίων χωρίς να χρειαστεί να βραχεί…
Όπως ενημέρωσε σχετικά η Κολυμβητική Ομοσπονδία, ο Ν.Ο. Καλαμακίου που ήταν ο αντίπαλος του ΝΟΧ (το ματς είχε οριστεί την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου), αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, κάτι που σημαίνει ότι ο Ν.Ο.Χ. παίρνει ξεκούραστα την πρόκριση για τους «8», ελπίζοντας πλέον στην κλήρωση της 23ης Φεβρουαρίου να έχει την τύχη με το μέρος του και να διεκδικήσει κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις τη συμμετοχή του στο Final 4.
Μαζί με το Καλαμάκι, την αποχώρησή του από το Κύπελλο δήλωσε και ο ΟΦΗ, κάτι που συνεπάγεται πως και η Χίος προκρίνεται χωρίς κόπο στα προημιτελικά,

Ως εκ τούτου, το πρόγραμμα (9/2) της β’ φάσης έχει ως εξής:
18.00: Λάρισα-ΠΑΟΚ
18.00: ΟΥΚ Βόλου-Περιστέρι
19.00: Βουλιαγμένη-Ν.Ο. Πατρών
20.00: Παναθηναϊκός-Π. Φάληρο
20.30: Πανιώνιος-Τρίτων Αμαρουσίου
20.30: Ολυμπιακός-Αργοστόλι

Σύμφωνα με την Ομοσπονδία, οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 16 Μαρτίου ενώ στις 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση.

Εν τω μεταξύ, ο Ν.Ο. Χανίων προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 με αντίπαλο το Περιστέρι, το οποίο θα φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο Χανίων (19:15). Η ομάδα του Νίκου Βλαζάκη που αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα καθώς οι Χαριτάκης, Πρωτοπαπαδάκης και Μπαριωτάκης υποφέρουν από ίωση και η συμμετοχή τους δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη, θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην 1η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook