Τι να αποφεύγεις για να χρησιμοποιείς σωστά το αγαπημένο σου εργαλείο για το μακιγιάζ!

Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια beauty lover τον τελευταίο χρόνο που να μην έχει προμηθευτεί ένα beautyblender για το μακιγιάζ της. Είναι το… μαγικό εργαλείο που όλες οι γυναίκες λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε για να κάνουμε τέλειο blending του foundation μας (και όχι μόνο) και να αποκτήσουμε τελικά ένα άψογο μακιγιάζ!

Άψογο όμως δεν θα είναι το μακιγιάζ σου, αν κάνεις κάποιο από τα παρακάτω λάθη. Γιατί συζητώντας με φίλες, συνειδητοποίησα ότι πολλές γυναίκες έχουν την τάση να χρησιμοποιούν αυτό το «θαυματουργό» εργαλείο λάνθασμένα! 

Διάβασε λοιπόν παρακάτω τα 7 πιο κοινά λάθη που μπορεί να κάνεις με το beautyblender και απέφυγε τα asap!

1. To χρησιμοποιείς στεγνό και όχι νωπό
2. Το τρίβεις με δύναμη στο δέρμα ενώ πρέπει να εφαρμόζεις ταμποναριστά
3. Δεν χρησιμοποιείς την κορυφή του blender παρά μόνο την βάση (η «μύτη» του βοηθάει να απλώσεις το μέικ-απ στις γωνίες καλύτερα)
4. Το χρησιμοποιείς μόνο για υγρά μέικ-απ –μπορείς με όλα τα είδη 
5. Είσαι πολύ «επιθετική» απέναντι στο beautyblender σου, κάνοντάς το να χαλάει γρήγορα (κάνε απαλές κινήσεις με αυτό, ειδικά όταν το πλένεις)
6. Δεν το αποθηκεύεις σωστά, καθώς πρέπει να το διατηρείς σε «ανοιχτό περιβάλλον» στεγνό και όχι να το «κλείνεις» στο νεσεσέρ σου όσο είναι νωπό
7. Δεν το πλένεις συχνά ή δεν το αντικαθιστάς συχνά κάτι που σημαίνει ότι μαζεύονται μικρόβια και βακτήρια στα οποία μεταφέρεις καθημερινά στην επιδερμίδα σου
 
Το παρακάτω βίντεο θα σε βοηθήσει να το χρησιμοποιείς σωστά!

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook