Από τα ρινγκ του Fight Academy Crete, στις πασαρέλες της Αμερικής!

Η 24χρονη Κωνσταντίνα Παγάνη, από το Ηράκλειο, σε λίγες ώρες θα συμμετέχει στα Παγκόσμια Καλλίστεία Miss Trans Continental και θα εκπροσωπήσει την χώρα μας, διεκδικώντας τον τίτλο  Μις Υφήλιος 2017!

Ένα όνειρο ζωής για την 24χρονη Ηρακλειώτισσα, με τα μέχρι σήμερα προγνωστικά να την κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις του σημαντικού αυτού διαγωνισμού ομορφιάς!

Η Κωνσταντίνα Παγάνη, πήρε τον τίτλο Miss Beaty Fore Crete 2017 και τους τελευταίους μήνες ασχολείται με το μόντελινγκ.

Όπως η ίδια εξομολογείται στο Flashnews.gr “δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα συμμετάσχω σε παγκόσμια καλλιστεία ούτε καν σαν ιδέα! Ζω το όνειρο μου και όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα έχω ζήσει αυτό που πάντα λαχταρούσα”.

Εδώ και μία εβδομάδα, βρίσκεται στην Ατλάντα της Αμερικής, όπου και θα διαγωνιστεί το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαΐου στα παγκόσμια καλλιστεία Ms International transcontinental που έχει ως σκοπό την εξάλειψη της ενδοοικογενειακής βίας.

Το μήνυμα που θέλει να στείλει η 24χρονη Κρητικιά σε όλη την υφήλιο

Όπως η ίδια λέει στην συνέντευξή της στο flashnews.gr  “το μήνυμα  που θέλω να στείλω είναι να σταματήσει η ενδοοικογενειακή βία που τα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα έχει λάβει σημαντικές διαστάσεις.. stop domestic violence!!!!!”

Η Κωνσταντίνα δηλώνει αγχωμένη, αλλά προσπαθεί να ζήσει κάθε στιγμή στην Αμερική. Παρέα με τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του Μiss Ηemisphere Ιnternational κάνουν πρόβες για την μεγάλη βραδιά και δηλώνει έτοιμη να ζήσει την εμπειρία.

“Έχω αγχωθεί λίγο, αλλά η εμπειρία είναι τόσο συγκλονιστική που νομίζω κάθε αποτέλεσμα θα είναι αποδεκτό από όλες τις κοπέλες που ταξιδέψαμε στην Αμερική και θα διαγωνιστούμε στα καλλιστεία Μiss Ηemisphere Ιnternational. Το επίπεδο στα καλλιστεία είναι τόσο υψηλό και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε ένα τόσο μεγάλο διαγωνισμό ομορφιάς”.

Η 24χρονη Ηρακλειώτισσα ασχολείται χρόνια με το kick boxing, έχει λάβει μέρος σε αγώνες και πότε δεν είχε σκεφτεί να ανέβει στις ελληνικές πασαρέλες, όμως ο διαγωνισμός Miss Beauty Ambassador άλλαξε την.. πορεία των σχεδίων της. 

“Απο το kick boxing  βρέθηκα στην πασαρέλα της Αμερικής! Αισθάνομαι υπέροχα και μεγάλη τιμή που θα εκπροσωπήσω την χώρα μου! Όντως αυτοί οι δρόμοι είναι διαφορετικοί αλλά μου αρέσουν τα δύσκολα μονοπάτια”.

Το όνειρο, όμως της 24χρονης Κρητικουπούλας παραμένει ένα.. “Το όνειρο μου είναι να αποκτήσω μια μεγάλη οικογένεια και να ανοίξω μια σχολή μαχητικών αθλημάτων.. νομίζω το  kick boxing με ελκύει περισσότερο!”

Όσο για τους κοντινούς στόχους της Κωνσταντίνας; “Μετά τον διαγωνισμό αυτό που θέλω να κάνω είναι να συνεχίσω το μόντελινγκ και ποτέ δεν ξέρεις.. ίσως συμμετάσχω και σε άλλους διαγωνισμούς”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook