Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας επισκέφτηκε τον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται μετά την τρομοκρατική επίθεση εναντίον του.

Ο υπουργός είπε πως «οι Αρχές δουλεύουν νύχτα και μέρα προκειμένου να βγάλουν αποτέλεσμα» και επεσήμανε πως δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση μέχρι να τελειώσουν οι έρευνες.

«Η αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις γιατί πιστεύουμε ότι ο λαός προχωρεί τις αλλαγές και ο λαός με τις μαζικές του αντιδράσεις», είπε ο υπουργός στους δημοσιογράφους.

Ερωτώμενος για πιθανά κενά ασφαλείας αρκέστηκε να πει πως: Ότι κενό υπάρχει θα καλυφθεί.

Αναφορικά με την κατάσταση υγείας του κ. Παπαδήμου είπε πως «είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του Λουκά Παπαδήμου πηγαίνει καλά» και τόνισε:

«Η κυβέρνηση, η πολιτική και φυσική ηγεσία προσπαθεί ώστε να φέρει γρήγορα στη δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν εκδικητές ή να το παίζουν επαναστάτες γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα, έχει άλλη γνώμη και αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανένα παρά μόνο τον εαυτό τους».

«Είναι λάθος κάποια κόμματα να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά», είπε ολοκληρώνοντας, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη περί μη ύπαρξης «εμπιστοσύνης στην βούληση της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook