Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού από χθες το πρωί προσέρχονται προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια

Βαρύ είναι το κλίμα από χθες στην οδό Αραβαντινού, στο ιστορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που βρίσκεται εκατό μέτρα από το σπίτι όπου έζησε και άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας ο πρώην πρωθυπουργός.

Η σημαία στο γραφείο κυματίζει μεσίστια. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού από χθες το πρωί προσέρχονται προκειμένου να συμπαρασταθούν στην οικογένεια. 

Σήμερα νωρίς το πρωί, στο γραφείο της οδού Αραβαντινού, εμφανώς καταβεβλημένη, έφτασε η κόρη του Ντόρα Μπακογιάννη.

Ένα πένθιμο βουητό επικρατεί μέσα, αλλά και έξω από το κτίριο όπου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήγαινε όποτε μπορούσε, ακόμη και τώρα που δεν τον βαστούσαν τα πόδια του.

Το ίδιο βουητό επικρατεί και στη Ρηγίλλης, στο σπίτι του και στους ανθρώπους που τον φρόντιζαν καθημερινά. Από το 2004 που αποχώρησε από την πολιτική, σε αυτά τα εκατό μέτρα μοίραζε την ζωή του. Με εξαίρεση τα καλοκαίρια που μετακόμιζε στην Γλυφάδα, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πηγαινοερχόταν κάθε μέρα μεταξύ Ρηγίλλης και Αραβαντινού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook