Το Δημαρχείο Χανίων θα κλείσει στις 12:00 την Πέμπτη, ημέρα της κηδείας του πρώην Πρωθυπουργού

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων κατά την έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, Τρίτη 30/5/2017, με αποκλειστικό θέμα την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με την υπ΄ αριθμ. 385 Απόφασή του εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα: 

-Να παραστεί ο Δήμαρχος Χανίων στην εξόδιο ακολουθία στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών καθώς και στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. της Αγίας Μαγδαληνής Χανίων, εκπροσωπώντας το Δ.Σ. Χανίων.  

-Να προσφερθεί το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ στην περιβαλλοντική οργάνωση WWF αντί στεφάνου, σύμφωνα με επιθυμία του εκλιπόντος.

-Να αποδοθεί από το Δήμο Χανίων εν ευθέτω χρόνω η πρέπουσα τιμή στον μεγάλο Χανιώτη πολιτικό με την ονοματοθεσία οδού ή πλατείας εντός των γεωγραφικών ορίων του Δήμου. 
 
-Να αναβληθούν όλες οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων έως και την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2017 σε ένδειξη πένθους. 

Παράλληλα, το Δημαρχείο Χανίων (οδός Κυδωνίας) να παραμείνει κλειστό την Πέμπτη 1/6/2017, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας στα Χανιά, από τις 12.00. 

Επίσης το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, Τρίτη 30/5/2017, με θέμα την απώλεια του πρώην Πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, εξέδωσε το ακόλουθο ψήφισμα: 

-Να παραστούν η Πρόεδρος και τα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Αρωνίου στην επιμνημόσυνη δέηση στον Ι.Ν. της Αγίας Μαγδαληνής Χανίων, καθώς και στην εξόδιο ακολουθία στο κοιμητήριο του Τιμίου Σταυρού στον Αργουλιδέ της Δ.Κ. Αρωνίου.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook