Απο την φωτιά προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στον εξοπλισμό του σταθμού

Σε συναγερμό τέθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα η Πυροσβεστική υπηρεσία στην Ιεράπετρα, όταν ενημερώθηκε για εκδήλωση πυρκαγιάς σε ραδιοφωνικό σταθμό σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Στο σημείο της πυρκαγιάς, στον ραδιοφωνικό σταθμό “Ηχώ” έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν τις φλόγες πριν επεκταθούν στο κτίριο.

Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανήματα και εγκαταστάσεις υπέστησαν σημαντικές ζημιές.

Την αιτία εκδήλωσης της φωτιάς ερευνά η πυροσβεστική.

Η ανακοίνωση του ραδιοφωνικού σταθμού

Αγαπητοί ακροατές του ΗΧΩ fm 99,8 ,αγαπητοί φίλοι του hxonews.gr θα θέλαμε και επίσημα να σας ενημερώσουμε από την πλευρά μας οτι στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού μας σταθμού το βράδυ της Παρασκευής εκδηλώθηκε φωτιά    κάτω από άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες. 
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιεράπετρας  που ανέλαβαν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά κατασβέστηκε, αφήνοντας όμως  πίσω της σοβαρές υλικές ζημιές σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και αρχεία. Το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διενεργεί προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Π.Υ , την Αστυνομία για την ανταπόκρισή τους  αλλά και κάθε έναν από από εσάς που μας στηρίζετε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να είμαστε σύντομα κοντά σας συνεχίζοντας  αυτό που τόσα χρόνια ο ΗΧΩ fm 99,8 ξέρει καλά, την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση ,σεβόμενος τους ακροατές του. Ανανεωμένοι και ακόμη πιο δυναμικοί σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας. 
  
Με εκτίμηση 
ΗΧΩ fm 99,8  
Μαρία Τσαγκαράκη

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook