“Μέχρι τώρα φοβάμαι… Νομίζω οτι θα γυρίσει στο σπίτι και θα με σκοτώσει εμένα ή τα παιδιά μου” – Ζητάει βοήθεια η μητέρα από τα Χανιά

Πανελλήνιο σοκ είχε προκαλέσει η υπόθεση με τον πατέρα που κακοποιούσε την κόρη του σε χωριό των Χανίων, που είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr προς τα τέλη Μαίου.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες βίντεο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ο άγριος ξυλοδαρμό της κοπέλας, από τον πατέρα.

Ο πατέρας τελικά, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος με ομόφωνη απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Εντωμεταξύ η μητέρα του παιδιού προσπαθώντας να σταθεί στα πόδια της, ζητάει την στήριξη του κόσμου.

Όπως λέει μάλιστα η ίδια στην ομάδα Βοήθα με να μπορώ, “Νομίζω οτι θα γυρίσει σπίτι και θα με σκοτώσει εμένα ή τα παιδιά μου”, ενδεικτικό της ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεται η οικογένεια. 

Δείτε την έκκληση βοηθεία από την ίδια την μητέρα στην ομάδα “Βοήθα με να μπορώ”:

“Σπαρακτική έκκληση για άμεση βοήθεια απηύθυνε μέσω της ομάδας σήμερα το μεσημέρι η μητέρα της ανήλικης χανιώτισσας όπου ο πα-ΤΕΡΑΣ της είχε μετατρέψει το κορμάκι της σε σάκο του μποξ. Η μητέρα προσπαθεί να κάνει μια νέα αρχή για εκείνη και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της χωρίς τον φόβο και τον τρόμο που ζούσαν εδώ και χρόνια. Γι αυτό έχει άμεσα ανάγκη την βοήθεια μας και την στήριξη μας καθώς η ίδια αυτή την στιγμή λόγο των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η οικογένεια της δεν μπορεί να εργαστεί καθώς η ίδια αλλά και τα παιδιά παρακολουθούνται τακτικά απο ψυχολόγο και παιδοψυχολογο προσπαθώντας να ξεπεράσουν τα όσα έχουν συμβεί. Η ίδια μας λέει δεν έχω απαιτήσεις οτι μπορεί ο κάθε ένας απο το φιλότιμο του μέχρι να ξανά σταθώ στα πόδια μου για εμένα και τα παιδιά μου. Μέχρι τώρα φοβάμαι… Νομίζω οτι θα γυρίσει στο σπίτι και θα με σκοτώσει εμένα ή τα παιδιά μου. Φοβάμαι (κλαίει). Οποίος θα ήθελε να βοηθήσει με τον τρόπο του αυτή την μάνα με τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της δεν έχει παρά να καλέσει στα παρακάτω τηλέφωνα: 6906794940 κ. Δέσποινα & 6938830630 

Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων και πιστεύουμε πως αξίζει σε αυτή την οικογένεια ένα καλύτερο μέλλον ένα ομορφότερο αύριο..”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook