Πατέρας που πήγε την κόρη του στο υποτιθέμενο πάρκο καταγγέλλει την απαράδεκτη εικόνα στο κέντρο της πόλης

Συχνές είναι οι καταγγελίες κατοίκων των Χανίων για την κατάσταση που επικρατεί στο πάρκο Άλκηστις Αγοραστάκη  στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και ακριβώς απέναντι από το Ωδείο Χανίων.

Μια ακόμη καταγγελία ενός πατέρα στο Flashnews.gr, σήμερα Κυριακή, ημέρα κατά την οποία ο Δήμος Χανίων διοργανώνει στον δημοτικό κήπο εκδήλωση για την προστασία του περιβάλλοντος.

Γράφει ο πατέρας που τράβηξε και τις φωτο:

«Σας στέλνω φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πάρκο στο οποίο πήγα τη κόρη μου να παίξει. Βρώμα και αηδία. Μέχρι μαχαίρι πετάμενο στο γκαζόν, συν βέβαια όλα τα σκουπίδια που πιθανόν είναι από τους Ρομα που έχουν “παρκάρει” στο χωμάτινο πάρκινγκ ακριβώς δίπλα. 

Και εκτός από εμάς που ζούμε μόνιμα εδώ, το επισκέπτονται αρκετοί τουρίστες με τα παιδιά τους. 

Μιλάμε για ένα πάρκο στο κέντρο της πόλης που δείχνει την εικόνα μας στους επισκέπτες της πόλης. Για να μη πω και για την” πυκνή βλάστηση” που περιβάλλει το πάρκο πίσω από το σπιτάκι με τη τσουλήθρα! 

Εκτός αν ο δήμος έχει παραγγείλει τίγρεις και λεοπαρδαλεις για να το κάνει ζωολογικό κήπο! Αυτά τα ωραία στην εποχή της κρίσης. Αηδία.”

Και μπορεί για τους Ρομά να μην είναι αρμόδιος ο Δήμος, αλλά για την καθαριότητα, την περιποίηση των φυτών και την διατήρηση του χώρου σε «επισκέψιμη» κατάσταση, ποιος είναι αρμόδιος;

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook