Οι ΑΝΕΛ Ρεθύμνου στα πλαίσια σειράς επαφών με φορείς,θεσμικούς και κρατικούς παράγοντες επισκέφθηκαν χθες το μέγαρο της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου και είχαν συνάντηση με την Αντιπερειφερειάρχη κ Λιονή σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Στο ραντεβού συμμετείχαν  ο Συντονιστής Ρεθύμνου των ΑΝΕΛ Βαγ. Δρυγιαννάκης και ο Γραμματέας της Συντονιστικής και πολιτευτής Γιώργος Μιχαηλίδης.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον νομό με βασικότερο όλων το θέμα αυτό της αποπεράτωσης του αρδευτικού έργου φράγματος Ποταμών-Σφακάκι-Πρίνος μεταφέροντας τα ζητήματα που αναδείχτηκαν στην προ ημερών επίσκεψή μας στο Υπουργείο Γεωργίας .

Συζητήθηκαν επίσης και πολλά άλλα θέματα όπως αυτό του ΒΟΑΚ, της σχολής Ασωμάτων,  το θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ρεθύμνου -Πειραιά κλπ.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να προγραμματιστούν κοινές επαφές με φορείς και Υπουργεία και κοινή πορεία όπου χρειαστεί για το καλό του τόπου και των πολιτών.

Οι ΑΝΕΛ Ρεθύμνου ευχαριστούν την Αντιπερειφερειάρχη  για την άμεση ανταπόκριση της αλλά και την ακριβέστατη και εμπεριστατωμένη πληροφόρηση τους και για την εγκάρδια συνομιλία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook