Μέρα- μεσημέρι τρύπωσαν οι αδίστακτοι διαρρήκτες σε ένα κοσμηματοπωλείο, λίγο πριν το ανοίξει ο ιδιοκτήτης του! Οι δράστες, που είχαν σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εισβολή, χρησιμοποίησαν τη μέθοδο του ριφιφί από ένα διπλανό κτίριο και έφυγαν αθέατοι με πλούσια λεία, χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς από τους περιοίκους!

Οι άγνωστοι κακοποιοί είχαν μελετήσει προσεκτικά τον στόχο τους και την δυνατότητα πρόσβασης που είχαν από τους γύρω χώρους.

Έτσι, μπήκαν κρυφά στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το κοσμηματοπωλείο και πέρασαν από μια ανασφάλιστη πόρτα στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Εκεί, άνοιξαν μια τρύπα που τους χωρούσε στην μεσοτοιχία και από αυτήν μπήκαν στο κατάστημα.

Πρώτη τους δουλειά, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, ήταν να απενεργοποιήσουν το σύστημα συναγερμού και έπειτα ήταν εύκολο να κάνουν αυτό που είχαν σχεδιάσει. Άδεειασαν τις προθ΄γκες και τα συρτάρια του κοσμηματοπωλείου αρπάζοντας χρυσαφικά και κοσμήματα μεγάλης αξίας και διέφυγαν από τον ίδιο δρόμο, χωρίς μάλιστα να αφήσουν ίχνη. Ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου ανακάλυψε την κλοπή λίγες ώρες αργότερα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook