Ούτε στον χειρότερο εφιάλτη του δεν θα μπορούσε να φανταστεί τόσο άγριο… ξύπνημα ένας άτυχος ηλικιωμένος που κοιμόταν ανυποψίαστος στο κρεβάτι του. Ξαφνικά, άρχισε να δέχεται γροθιές στο πρόσωπο και, ώσπου να ξυπνήσει και να καταλάβει ότι δεν έβλεπε… όνειρο, βρέθηκε στο έλεος δυο άγωστων ανδρών!

Οι κακοποιοί που, όπως δημοσιεύει το protothema,gr είχαν διαρρήξει την μονοκατοικία του στο χωριό Νησέλι της Ημαθίας, δεν είχαν καιρό για χάσιμο! Αντί να κάθονται να ψάχνουν όλο το σπίτι για να βρουν χρήματα, προτίμησαν να ξυπνήσουν βίαια τον άτυχο γεροντάκο για να τους δείξει πού τα έκρυβε! Έτσι, άρχισαν να τον χτυπούν άγρια στο πρόσωπο ζητώντας του να τους δώσει τα χρήματα!

Οι απανωτές γροθιές ζάλισαν τον μισοκοιμισμένο ηλικιωμένο που, για να γλιτώσει το ξυλοκόπημα, τους έδωσε 400 ευρώ. Όμως, αυτά φάνηκαν λίγα στους ληστές που απείλησαν να συνεχίσουν να τον δέρνουν κι έτσι αναγκάστηκε να τους δώσει ακόμα και το βιβλιάριο των τραπεζικών του καταθέσεων! Οι δράστες ικανοποιήθηκαν με την λεία τους και έφυγαν από το σπίτι του ηλικιωμένου, αφήνοντάς τον τραυματισμένο και… άφραγκο!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook