Επίθεση σε περιπολικό που μετέφερε κρατούμενο, εξαπέλυσαν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, περίπου 20 κουκουλοφόροι, στην οδό Μαυροματέων, πίσω από την ΑΣΟΕΕ. 

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, το περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Μαρκοπούλου, περνούσε από το σημείο, με προορισμό τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, μεταφέροντας έναν υπήκοο Μπαγκλαντές, ο οποίος είχε συληφθεί για παραεμπόριο και προσάγονταν στον εισαγγελέα.
 
Η ομάδα αγνώστων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά στο περιπολικό και με πέτρες και άλλα αντικείμενα έσπασαν τα τζάμια και προξένησαν φθορές, ενώ οι δύο αστυνομικοί που επέβαιναν, μαζί με τον κρατούμενο, βγήκαν έξω για να μην εγκλωβιστούν και συνεπλάκησαν με τους επιτιθέμενους, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν ενισχύσεις.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες επιχείρησαν να πάρουν τον αλλοδαπό κρατούμενο, αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί έφτασαν στο σημείο πολύ γρήγορα Ομάδες ΔΙΑΣ, ΟΠΚΕ και μια διμοιρία ΜΑΤ που κατάφεραν να τους τρέψουν σε φυγή. Οι κουκουλοφόροι κατέφυγαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου, ενώ ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με άλλο όχημα στην εισαγγελία.
Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα από την Ασφάλεια, ενώ οι δράστες αναζητούνται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook