«Σε μια δύσκολη εποχή για την αυτοδιοίκηση ο ρόλος των βουλευτών πρέπει να είναι υποστηρικτικός για την ανάδειξη και επίλυση των τοπικών προβλημάτων» δηλώνει ο Δήμαρχος

Με τον Βουλευτή Λασιθίου, κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη συναντήθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο επίσκεψης που πραγματοποίησε στον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης ενημέρωσε τον κ. Πλακιωτάκη για τρέχοντα ζητήματα του Δήμου, καθώς και για τα έργα που πρόκειται να ξεκινήσουν την επόμενη περίοδο στον Δήμο Ιεράπετρας, ενώ αναφέρθηκε και σε συνεχιζόμενα προβλήματα που αφορούν σημαντικές δομές της πόλης, όπως το Νοσοκομείο, την Αστυνομία και άλλες  υπηρεσιακές δομές.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Πλακιωτάκης ενημερώθηκε επίσης από τον προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας, κ. Ι. Γαϊτανάκη για τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζουν οι δημοτικές αστυνομίες στον νομό.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, μεταξύ άλλων με αφορμή την επίσκεψη του κ. Πλακιωτάκη στον Δήμο Ιεράπετρας «καθημερινά καταβάλλεται η μέγιστη δυνατή προσπάθεια από τις υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των απαιτούμενων παρεμβάσεων τη στιγμή που σε μια δύσκολη εποχή για την Τοπική Αυτοδιοίκηση ο ρόλος των βουλευτών πρέπει να είναι υποστηρικτικός για την ανάδειξη και επίλυση των προβλημάτων των τοπικών κοινωνιών»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook