Παρουσία σύσσωμης της αγοράς του Performance Marketing, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 20 Ιουνίου, στο GAZArte, η Τελετή Απονομής των πρώτων Peak Performance Marketing Awards supported by Google. 

Στόχος των βραβείων, τα οποία διοργανώθηκαν από το Marketing Week της Boussias Communications, με την πολύτιμη υποστήριξη της Google, ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Στο πλαίσιο αυτό  ο όμιλος  GELASAKIS Group of Companies απέσπασε δύο σημαντικές διακρίσεις για την πλατφόρμα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων του LET’S FERRY: 

Το πρώτο Best SEO Campaign όπου « βραβεύεται η καμπάνια η οποία αξιοποίησε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις δυνατότητες που προσφέρει το Search Engine Optimization και συνέβαλε στην επίτευξη μετρήσιμων στόχων όπως το πλασάρισμα στις πρώτες θέσεις στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και η αύξηση των επισκέψεων μέσω του SEO».

Το δεύτερο Best International Campaign όπου «βραβεύεται η καμπάνια, η οποία αξιοποίησε αποτελεσματικά το Performance Marketing και συνέβαλε αποφασιστικά στην εξωστρέφεια και την εξαγωγική δραστηριότητα του διαφημιζόμενου ανά την υφήλιο».

Το LETS’ FERRY αποτελεί μία online πλατφόρμα κρατήσεων ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που παρέχει εύκολη, απλοποιημένη αναζήτηση και αγορά εισιτηρίων πλοίων προς και από όλους τους νησιωτικούς προορισμούς στο Αιγαίο και το Ιόνιο, όπως επίσης και εισιτηρίων από και προς τα λιμάνια της Μεσογείου. 

Στο Let’s Ferry είχε απονεμηθεί το 2016 το χάλκινο βραβείο Lighthouse e-volution 2016 για ψηφιακή στρατηγική.  

Ευχαριστούμε τους συντελεστές αυτών των βραβεύσεων και συνεχίζουμε θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους στην  επιχειρηματική μας δράση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook