Στο γεγονός ότι απομένουν ακόμη πολλά κομμάτια για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας για τη νέα χρονιά στάθηκε περισσότερο ο τεχνικός του Ρούβα Μύρωνας Σηφάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τον Εργοτέλη. 

Στην αναφορά του για το αγωνιστικό κομμάτι του φιλικού με τον Εργοτέλη ό έμπειρος τεχνικός επισήμανε : «Παρότι δεν ήταν ο κατάλληλος χρόνος για να δώσουμε ένα τέτοιου είδους φιλικό απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα , ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στο τακτικό κομμάτι στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια απόδοση». 

Για το τι περιμένει ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας ο τεχνικός του Ρούβα υπογράμμισε  : «Προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε την ομάδα από την αρχή. Έχουμε 16 ποδοσφαιριστές αυτή την στιγμή στο ρόστερ και δοκιμάζουμε παράλληλα άλλους 7-8 . Κάποιοι εξ αυτών θα αποκτηθούν και κάποιοι όχι. Στόχος μας είναι να έχουμε ένα ρόστερ 24 ποδοσφαιριστών για να ανταπεξέλθουμε στο νέο πρωτάθλημα. Το πρόβλημα για εμάς είναι η εξεύρεση μικρών και ικανών παικτών». 

Με τον Ρούβα δοκιμάστηκαν στο φιλικό με τον Εργοτέλη οι Μπελίτσας , Τουρνάκης, Καουκάκης, Μαραγκάκης, Τριάντης και ο Σέρβος μεσοεπιθετικός Μιλόσεβιτς που αγωνίστηκε πέρυσι στον Ασπρόπυργο και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Για τον παίκτη αυτό ο Μύρωνας Σηφάκης είπε ότι «έδειξε καλά στοιχεία αλλά θέλουμε να τον ξαναδούμε τις επόμενες ημέρες». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook