Πραγματοποιώντας ακόμη μια καλή εμφάνιση ο Πατούχας κέρδισε με 3-2 την ομάδα Κ20 του Εργοτέλη και κατέκτησε το τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στις Αρχάνες ο Γιούχτας.

Το συγκρότημα του Λάκη Καργιωτάκη προηγήθηκε με 3-0 χάρη στα τέρματα των Παπαδάκη, Σούρσου και Αγγ. Καστελλιανάκη ενώ ο Εργοτέλης έκανε το 3-2 με τα γκολ που σημείωσαν οι Μπουρσέλης και Δωματάς.

Πατούχας : Καλυκάκης, Σουργιάς, Μπελιμπασάκης, Καρτσώνης, Κάτελας, Καραντινάκης, Γ. Καστελλιανάκης, Ζαφείρης, Παπαδάκης, Σούρσος, Αγγ. Καστελλιανάκης.
Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι : Μιχ. Μπιτσακάκης, Μαν. Μπιτσακάκης, Ραπτάκης, Κουτεντάκης, Παπαδόπουλος, Χριστοδούλου, Λουλάκης, Τσιμπινός, Νικολάρας.

Εργοτέλης Κ20 :
Δερμιτζάκης, Άλλα, Μαρτάκης, Καρβουνιάρης, Λουμπάκης, Κοζορώνης, Κούρτι, Γιαλυτάκης, Ανδρεαδάκης, Μπουρσέλης, Δωματάς.
Αγωνίστηκαν και οι : Μαλλιωτάκης, Κωνσταντίνου, Λαμπότι, Λίπι.

Τρίτη θέση για την Α.Ε.Κατσαμπά

Η Α.Ε.Κατσαμπά που έχασε στην πρεμιέρα του τουρνουά με 3-1 κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση επικρατώντας στον μικρό τελικό της ομάδας του Γιούχτα με 1-0 χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πατεράκη.

Γιούχτας : Γιαλαμάς, Καλομοιράκης, Κλαπάκης, Φραγκουλάκης, Ιερωνυμάκης, Γιακουμάκης, Αεράκης, Σταχτιάρης, Χρ. Καλομοίρης, Αποστολάκης, Δρακούλης.

Έπαιξαν και οι : Παπαδάκης, Σηφάκης, Γενιτσαρίδης, Μ. Κασσωτάκης.

Α.Ε.Κατσαμπά : Βενέρης, Ζουρλαντώνης, Κεφαλιανός, Καραφωτιάς, Πολεμαρχάκης, Ζουμής, Μπέης, Σπανάκης, Ζανελάρης, Πατεράκης, Χρηστάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook