Η συναυλία του Παύλου Καλλιτσουνάκη στις πρόσφατες εκδηλώσεις του δήμου Ρεθύμνου, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Το νέο μεγάλο βήμα, ακούει στο όνομα «Στην αγκαλιά σου» και είναι το νέο τραγούδι του Παύλου που παρουσιάζεται την Παρασκευή 14/07 στο Siesta Sky Park.

Μια κρητική βραδιά γεμάτη παλμό και ζωντάνια απόλαυσαν, όσοι παρευρέθηκαν στη Γιορτή Κρητικής διατροφής που διοργάνωσε ο Δήμος  Ρεθύμνου, την Τετάρτη 05 Ιουλίου.

Την αρχή έκαναν οι «Κρήτες» με τα παραδοσιακά χορευτικά τους, «ζεσταίνοντας» την ατμόσφαιρα, για να ακολουθήσει η μεγάλη συναυλία του Παύλου Καλλιτσουνάκη.

Ο Παύλος Καλλιτσουνάκης με την ορχήστρα του, ενθουσίασαν το κοινό με το με το μοντέρνο-λαϊκό, λαϊκό και κρητικό πρόγραμμα τους, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ.

Με τη συνοδεία της κιθάρας του, ερμήνευσε παραδοσιακά κρητικά τραγούδια, αλλά και μοντέρνα κρητικά και λαϊκά, καθώς και δικές του επιτυχίες που ήδη έχουν αγαπηθεί.

Επόμενη μεγάλη εμφάνιση για τον Παύλο Καλλιτσουνάκη, την ερχόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου, στο Siesta Sky Park και ώρα 22:00. Στην πολυμελή ορχήστρα του, οι Βουλγαράκης Μπάμπης σε λύρα-τραγούδι, Σταυρουλάκης Μιχάλης στο λαούτο, Τσουρδαλάκης Γιώργος στο μπουζούκι, Ντακάκης Αντώνης στο μπάσο, και Ναζλής Μάνος στα ντραμς.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν live τη μεγάλη επιτυχία που προβάλλεται αυτό το διάστημα στο madtv «Όταν θα μου πεις πως μ’ αγαπάς», σε σκηνοθεσία του Γ. Παπαδάκου και με την υπογραφή της Spicy, καθώς και άλλα γνωστά και αγαπημένα κομμάτια όπως το «Γλυκό μου όνειρο» κ.α.

 

Γεγονός της βραδιάς, η παρουσίαση του νέου τραγουδιού του Παύλου Καλλιτσουνάκη «Στην αγκαλιά σου», που αναμένεται να γίνει μεγάλη επιτυχία, καθώς πρόκειται για ένα ποπ-κρητικό κομμάτι, με καλοκαιρινή διάθεση. Στίχοι-μουσική του Παύλου Καλλιτσουνάκη, ενώ στη λύρα είναι ο Γιώργος Στριλιγγάς.

Αυτήν την Παρασκευή, συντονίστε το πρόγραμμα σας στο Siesta Sky Park και φυσικά στο youtube όπου θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση το νέο τραγούδι!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook