Την πρόβα τζενεράλε εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος θα κάνει την Κυριακή στις 6.30 στο γήπεδο των Περιβολίων κόντρα στον Πλατανιά ο Εργοτέλης. 
Αυτό θα είναι το τελευταίο φιλικό για την ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου πριν ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. 
Σε αυτό το ματς ο τεχνικός του Εργοτέλη αναμένεται να προβάρει την ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες. 
Στον καθαρά αγωνιστικό τομέα με πρωινή προπόνηση που έκαναν σήμερα στο βοηθητικό του Παγκρητίου Σταδίου οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν σε ρυθμούς προπονήσεων. Το ευχάριστο για τον Νίκο Καραγεωργίου είναι ότι στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε μετά από δύο εβδομάδες περίπου απουσίας ο Σίλβα Τζούνιορ που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. 
Στον αντίποδα ο Λευτέρης Γιαλούσης και σήμερα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω του ότι δεν έχουν υποχωρήσει ακόμη οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο. Το πρόγραμμα για την Τετάρτη περιλαμβάνει διπλή προπόνηση. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook