Με το «Βραβείο Αξιοσημείωτου Επιτεύγματος» θα τιμηθεί η Τζούλια Ρόμπερτς, στην 25η λαμπερή Τελετή Απονομής Βραβείων που διοργανώνει η Ένωση Αμερικανών Σκηνοθετών και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ. Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε επαγγελματίες που αναβαθμίζουν τον κινηματογράφο, τόσο ως Τέχνη όσο και ως εμπορική δύναμη.

Ο Ρίτσαρντ Κρούντο, πρόεδρος της επιτροπής που απονέμει τα βραβεία δήλωσε: «Οι σκηνοθέτες και οι ηθοποιοί έχουν μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση που βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Η Τζούλια αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο αυτή τη σχέση και μας βοηθάει να απεικονίσουμε ακόμα καλύτερα την ομορφιά και τη χάρη της. Είναι ένα πραγματικό δώρο σε όποιον σκηνοθέτη δουλεύει μαζί της».

 Πέρα από «δώρο για τους σκηνοθέτες», η Ρόμπερτς αποδεικνύεται «μάνα εξ ουρανού και για την κινηματογραφική βιομηχανία», αφού από το ξεκίνημά της έως σήμερα οι ταινίες στις οποίες πρωταγωνίστησε και προβλήθηκαν παγκοσμίως σημείωσαν συνολικά έσοδα 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

 Το επόμενό της επαγγελματικό βήμα που δείχνει να τεκμηριώνει με τον καλύτερο τρόπο τη βράβευσή της, είναι η συμμετοχή της στην ταινία «Larry Crowne», την οποία σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο Τομ Χανκς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook