Ο Gilbert Ott είναι ένα πρόσωπο που θα θέλατε να εντυπώσετε στη μνήμη σας.

Ο Ott είναι ταξιδιωτικός blogger από τη Νέα Υόρκη. Το σάιτ του, «God Save the Points», ειδικεύεται στο να δείχνει στους ταξιδιώτες πώς να πετούν με στιλ χρησιμοποιώντας αεροπορικά μίλια και να κρατούν τους καλύτερους ναύλους αξίας. Επίσης, πετάει πολύ συχνά στην business class.

Τώρα είναι διατεθειμένος να μοιραστεί τον τρόπο ζωής του με τους επιβάτες της οικονομικής τάξης, αλλάζοντας την business-class θέση του με οποιονδήποτε βρίσκεται στην ίδια πτήση!

«Το καλύτερο πράγμα στην business class είναι το κρεβάτι», δήλωσε ο Ott στον Independent. «Νομίζω ότι η business class επιτρέπει στους ανθρώπους να κάνουν τον καλύτερο δυνατό ύπνο που θα μπορούσαν να κάνουν σε ένα αεροπλάνο και ειδικά όταν το ταξίδι είναι επαγγελματικό και πρέπει να είστε φρέσκοι αμέσως μετά την πτήση, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Το δεύτερο καλύτερο πράγμα ωστόσο, είναι η σαμπάνια»!

Η διαδικασία που ονομάζεται «Πιάστε με αν μπορείτε» – η οποία όπως παραδέχεται ξεκάθαρα ο ίδιος είναι μια μέθοδος προσέλκυσης περισσότερων ανθρώπων στη δουλειά του – είναι απλή. Συναντήστε τον Ott σε μια πτήση φέτος, πείτε του ότι ξέρετε ποιος είναι και εκείνος θα αλλάξει τα καθίσματα μαζί σας, ακόμα και αν βρίσκεστε στην οικονομική θέση.

Οι επερχόμενες πτήσεις του περιλαμβάνουν εσωτερικές αμερικανικές διαδρομές όπως από την Νέα Υόρκη στην Ουάσιγκτον και το Λος Άντζελες, καθώς και μακρινές πτήσεις όπως μια 12ωρη από το Τόκιο στη Ντόχα. Οι αεροπορικές εταιρείες με τις οποίες συναργάζεται περιλαμβάνουν την Etihad, την Thai Airways, την Swiss και την Cathay Pacific.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook