Δύσκολα θα είναι σε θέση να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στο Κυριακάτικο ματς με την Ιεράπετρα ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης. Ο ηγέτης του Πανακρωτηριακού «κτυπήθηκε» από ίωση και πολύ δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την Λασιθιώτικη ομάδα που θα διεξαχθεί στα Καθιανά για την 16η αγωνιστική του Περιφερειακού.

Το γεγονός αυτό όπως είναι φυσιολογικό προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό στη τεχνική ηγεσία, με τον Ματιγάκη να δηλώνει στο flashnews.gr: «Πιθανή απουσία του Ανδρέα θα είναι μεγάλο πλήγμα για την ομάδα μας, αφού όλο το επιθετικό μας παιχνίδι περνάει από τα πόδια του. Όπως και να έχει όμως είμαστε υποχρεωμένοι με ή χωρίς τον Ανδρέα να παλέψουμε στο δύσκολο αλλά και κρίσιμο ματς με την Ιεράπετρα. Περιθώρια δεν έχουμε και πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε».

Επίσης ο προπονητής των «ροσονέρι» δεν μπορεί να υπολογίζει στον νεοαποκτηθέντα Μπασιαδάκη που υποφέρει από θλάση, ενώ αμφίβολοι είναι οι επίσης τραυματίες Δαμανάκης και Ράπτης. Από την άλλη επιστρέφει ο Πενταράκης που εξέτισε τη τιμωρία του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook