Απαντήσεις για την εξαφάνιση μίας 52χρονης γυναίκας αλλά και για το θάνατο του υπερήλικα πατέρα της, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, ψάχνουν οι τοπικές αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αδερφή της εξαφανισμένης γυναίκας πήγε την Τετάρτη στο σπίτι που κατοικούσαν οι δύο υπερήλικες γονείς με την 52χρονη κόρη τους και εκεί διαπίστωσε τον θάνατο του πατέρα, την απουσία της αδερφής της καθώς και ένα σημείωμα που είχε αφήσει φεύγοντας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς ήταν κλινήρεις εξαιτίας σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζαν και τη φροντίδα τους είχε αναλάβει η 52χρονη. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του πατέρα, με πιθανότερο ενδεχόμενο να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ενώ σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο σημείωμα που άφησε πίσω της η 52χρονη, άφηνε να εννοηθεί ότι σκοπεύει να βάλει τέλος στη ζωή της.

Πληροφορίες λένε επίσης, ότι η 52χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Οι έρευνες της Αστυνομίας, επικεντρώνονται και στον εντοπισμό του κόκκινου αυτοκινήτου με το οποίο έφυγε η γυναίκα. Έχουν δοθεί σε όλες τις αρμόδιες αρχές τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και ο αριθμός κυκλοφορίας, καθώς και στις διόδους προς την Τουρκία και τη Βουλγαρία, αφού οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχει φύγει και προς τα εκεί πάνω στην απελπισία της και την ψυχολογική κατάσταση που φαίνεται να βρισκότα, από το σημείωμα που άφησε πίσω της.

Φως πάντως, στα αίτια και τον χρόνο θανάτου του ηλικιωμένου θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα γίνει στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, evros-news

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook