Υπηρεσίες όπως το Foursquare και το Facebook Places που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να δηλώνουν πού βρίσκονται ανά πάσα στιγμή, γίνονται συνεχώς πιο διαδεδομένες και όλο και περισσότεροι τις χρησιμοποιούν. Έτσι, στην παρέα ήρθε να προστεθεί το Nock Nock.

Σύμφωνα με το gugoo.gr, χρησιμοποιώντας τα check-in του Foursquare, το Nock Nock είναι μία υπηρεσία που ουσιαστικά καταγράφει τα δεδομένα μίας συγκεκριμένης τοποθεσίας ώστε οι χρήστες να μαθαίνουν ανα πάσα στιγμή ποιοι και για πόση ώρα βρίσκονται στο συγκεκριμένο μέρος. Έτσι λοιπόν εαν έχετε βαρεθεί στο σπίτι και θέλετε να πάτε σε ένα νυχτερινό κέντρο,  το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανοίξετε το Nock Nock, και να δείτε ποιοι βρίσκονται εκεί αλλά και κατά πόσο εγκρίνουν το συγκεκριμένο μέρος.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και προς το παρόν υποστηρίζεται μόνο σε τέσσερις πόλεις (Σαν Φρανσίσκο, Νέα Υόρκη, Χονγκ Κονγκ και Μπανγκόκ), ενώ σύντομα θα εξαπλωθεί σε περισσότερες. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί ώστε να καταλάβετε περισσότερα για το Nock Nock.