Την πεποίθηση του ότι ο ΟΦΗ στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος για να αντεπεξέλθει στην δυσκολία του αγώνα με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» εξέφρασε ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος της κρητικής ομάδας Παύλος Αδάμος. 
Ο Αδάμος μίλησε στο επίσημο σαϊτ του ΟΦΗ για το πώς κυλάει η προετοιμασία της κρητικής ομάδας , για την κούραση που υπάρχει ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι λέγοντας ότι «ο κόσμος δεν θα πρέπει να ανησυχεί γιατί γίνεται προσπάθεια για να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις». 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Αδάμου στο σάϊτ του ΟΦΗ : 
Ποιες είναι οι εντυπώσεις του κ. Αδάμου από τη δουλειά που έχει ξεκινήσει ο ΟΦΗ και βρίσκεται σε εξέλιξη; 
«Ακολουθούμε ένα διαφορετικό πρόγραμμα, δήλωσε ο κ. Αδάμος, τώρα στη προετοιμασία που κάνει η ομάδα μας στο Καρπενήσι. Όλα τα παιδιά δίνουν το καλύτερο τους εαυτό στην εκτέλεση του προγράμματος. Αν και το πρόγραμμα δεν είναι εύκολο για τους παίκτες μας, όλοι δείχνουν υποδειγματική συνέπεια. Σίγουρα είναι πρόβλημα η κόπωση για τους παίκτες μας όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Για το λόγο αυτό και εκ περιτροπής σε ορισμένους παίκτες δίδεται χρόνος ξεκούρασης από το προπονητή μας, ώστε να πάρουν μερικές ανάσες παραπάνω, όπως λέμε στη ποδοσφαιρική γλώσσα. Προσωπική μου άποψη είναι ότι θα είναι η ομάδα μας έτοιμη στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Μπορεί να έχουμε ορισμένες ιδιαιτερότητες με την έννοια ότι η προετοιμασία γίνεται σε διαφορετικό χρόνο από το συνηθισμένο, όμως είναι τέτοιο το πάθος και η μεγάλη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μας που η ομάδα μας θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο ετοιμότητας στις 27/8/11 όταν θα δώσει το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο. Επίσης θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας ότι διατηρεί το πολύ καλό κλίμα στους κόλπους της. Ακόμη θεωρώ ότι είναι σημαντικό για την ομάδα μας, ότι παρά τη σκληρή δουλειά που γίνεται δεν έχουν παρουσιασθεί μυικά προβλήματα. Ολοι ευχόμαστε να μην έχει ο ΟΦΗ φέτος τέτοιου είδους προβλήματα. Είναι γνωστό ότι περιμένουμε τους νέους παίκτες που θα έλθουν και θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την ομάδα μας». 
Είστε σίγουρος για τις μεταγραφές που θα κάνει ο ΟΦΗ; 
«Γίνεται σφαιρική προσπάθεια με στόχο να βρει ο ΟΦΗ τις καλύτερες δυνατές επιλογές με βάση τις δυνατότητες που έχουμε. Μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε όλοι μας, όμως είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Η σκληρή δουλειά που γίνεται θα φέρει σίγουρα θετικά αποτελέσματα». 
Ο φίλαθλος κόσμος να μην ανησυχεί από το γεγονός ότι έως τώρα δεν υπάρχουν τελικά αποτελέσματα στις προσπάθειες που γίνονται στο μεταγραφικό τομέα; 
«Ο κόσμος δεν πρέπει να ανησυχεί. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια και σίγουρα θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ο στόχος όλων είναι να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις. Με τους παίκτες που αναμένεται να ενταχθούν στον ΟΦΗ η ομάδα μας θα είναι πιοι δυνατή από πέρυσι». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook