Την λύση της συνεργασίας του Νέϊθαν Μπέρνς με την ΑΕΚ περιμένουν στον ΟΦΗ προκειμένου να κάνουν δικό τους τον Αυστραλό μεσοεπιθετικό των «κιτρινόμαυρων».

Ο Μπέρνς βρίσκεται εδώ και καιρό στη μαύρη λίστα του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ και βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για να λύσει το συμβόλαιο του. Το αγκάθι σε αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με τα χρήματα που έχει να λαμβάνει ο παίκτης από την περσινή περίοδο που δεν είναι και λίγα. Διακανονισμός έχει γίνει στην ΑΕΚ όχι μόνο με τον Μπέρνς αλλά και με τους άλλους παίκτες αλλά το ζήτημα είναι ότι αν μείνει ελεύθερος ο παίκτης θα απαιτήσει ζεστό μετρητό χρήμα.

Όπως και να έχει μέσα στο επόμενο 48ωρω αναμένεται ο Μπέρνς να έχει πάρει την ελευθέρας του από την ΑΕΚ και ο Αυστραλός αμέσως θα ξεκινήσει τις τελικές επαφές με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να υπογράψει στην κρητική ομάδα με την οποία βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να πάρει τον Μπέρνς από την ΑΕΚ ως δανεικό προτείνοντας στους «κιτρινόμαυρους» να μοιραστούν το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη που αγγίζει τις 250.000 ευρώ όμως η ΑΕΚ δεν ήθελε να καλύψει πάνω από 50.000 ευρώ στο συμβόλαιο του Μπέρνς γιατί απλά θέλει να ξεφορτωθεί τον παίκτη.

Όπως και να έχει μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Μπέρνς όπου ενδιαφέρει πάρα πολύ τον ΟΦΗ όπως και ο Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό.

Προτάθηκε ο Ρουμπάκης

Στο μεταξύ από γραφείο μάνατζερ προτάθηκε στον ΟΦΗ και ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη Μανόλης Ρουμπάκης. Ο έμπειρος μπάκ που αυτό το διάστημα κάνει προπονήσεις με την Μινωϊκή για να μην χάσει την φόρμα του προτάθηκε στην κρητική ομάδα και το θέμα του φαίνεται ότι εξετάζεται πολύ σοβαρά καθώς πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση που μπορεί να βοηθήσει τόσο στο αριστερό όσο και στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ γνωρίζει πολύ καλά και το τι εστί ΟΦΗ από την προηγούμενη θητεία του στην κρητική ομάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook