Μεγάλη φυτεία με 304 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, στο Σφηνάρι του Δήμου Κισάμου. Η φυτεία είχε αναπτυχθεί σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή Ριακούλια, ενώ τα δενδρύλλια της κάνναβης είχαν ύψoς απο 2,5 έως 4 μέτρα και οι \”φούντες\” τους ήταν λίγο πριν το στάδιο της συγκομιδής.

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, σε μια καλοσχεδιασμένη επιχείρηση, πραγματοποίησαν τα ξημερώματα αιφνιδιαστική έφοδο στην περιοχή με στόχο να πιάσουν επ\’ αυτοφώρο, τουλάχιστον τους \”φύλακες\” της φυτείας.

Μάλιστα έγιναν και έρευνες σε σπίτια, ενώ  στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων έγιναν προσαγωγές έξη ατόμων, δύο Χανιωτών και τεσσάρων Αλβανών, οι οποίες ενδέχεται να γίνουν συλλήψεις καθώς η συμμετοχή τους στην φυτεία ερευνάται απο την προνάκριση που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, Αστυνομικοί Ειδικοί Φρουροί Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων και Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α) Κρήτης. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook