Πριν από 13 χρόνια και συγκεκριμένα στις 17 Αυγούστου του 1998, ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Μπιλ Κλίντον παραδεχόταν την απρεπή σχέση του με μια μαθητευόμενη του Λευκού Οίκου, ονόματι Μόνικα Λεβίνσκι! Παρόλο που από τότε τα πολιτικά σκάνδαλα δεν έλειψαν διεθνώς, η 38χρονη σήμερα Μόνικα παραμένει ένα πρόσωπο που πάντα θα μας απασχολεί το που βρίσκεται και τι κάνει!

Το σκάνδαλο Λεβίνσκι και ο λεκές στο μπλε φόρεμα:

Η Μόνικα Λεβίνσκι υπήρξε μαθητευόμενη στο Λευκό Οίκο το διάστημα 1995- 1996 και οι φήμες οργίαζαν για την πιτσιρίκα που έφερνε πίτσες στο Οβάλ γραφείο του προέδρου Κλίντον! Μόλις το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση, οι ανώτεροι της Μόνικα- με πτυχίο στην Ψυχολογία και καταγωγή από την Καλιφόρνια- της έκαναν μετάθεση στο Πεντάγωνο!

Βέβαια, η υπόθεση διέρρευσε στα μίντια χάρη στην κολλητή της Λεβίνσκι, Λίντα Τριπ που μαγνητοφώνησε τις συνομιλίες της με την ερωτοχτυπημένη Μόνικα και τις σέρβιρε στο περιοδικό \”Νewsweek\”.

Τον Ιούλιο του 1998 η Μόνικα ομολόγησε στη Δικαιοσύνη ότι είχε εν μέρει σεξουαλικές σχέσεις με τον Πλανητάρχη και παρέδωσε ως πειστήριο του εγκλήματος το περίφημο μπλε \”GAP\” φόρεμα με τον ακόμα πιο περίφημο λεκέ! Εκείνο το θερμό Αύγουστο ο Κλίντον έπαψε να αρνείται τα πάντα και ομολόγησε πως όντως είχε επαφές με τη Λεβίνσκι που περιορίζονταν στο στοματικό έρωτα και τις περιπτύξεις!

\"http://blstb.msn.com/i/EF/D3B49C16BCE3B4FA0E5A1AE7F59F7.jpg\"

Η Μόνικα σήμερα:

Στην εποχή του Facebook και της κοινωνικής δικτύωσης, απορεί κανείς γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις στοιχεία που αφορούν στη ζωή που κάνει σήμερα η 38χρονη Μόνικα Λεβίνσκι. Τα πρώτα χρόνια της νέα χιλιετίας, η Μόνικα προσπάθησε από θύμα ενός ερωτικού σκανδάλου να διεκδικήσει μια διαφορετική ύπαρξη στα μέσα ενημέρωσης.

Αρχικά, όπως αναφέρει το thebest.gr, δημιούργησε τη δική της σειρά με γυναικείες τσάντες, έκανε μικρά περάσματα από ριάλιτι σόου και εμφανίστηκε και στα Όσκαρ συνοδεύοντας τον Ίαν Μακ Κέλαν.

Αργότερα ακολούθησαν μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία στο Λονδίνο αλλά φαίνεται πως η βρετανική πρωτεύουσα δεν μπόρεσε να απαλύνει τις πληγές της Μόνικα που επέστρεψε στη Νέα Υόρκη!

Η πιο πρόσφατη φωτογραφία της ανύπαντρης μέχρι σήμερα Λεβίνσκι είναι από τον Φεβρουάριο του 2011 παρέα με τον φωτογράφο Τέρι Ρίτσαρντσον! Οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες επιμένουν πως η Λεβίνσκι δεν παντρεύτηκε ποτέ γιατί δεν ξεπέρασε τον Μπιλ!

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μόνικα δεν πέταξε ποτέ το περίφημο μπλε φόρεμα! Η Λεβίνσκι δεν διαθέτει λογαριασμό Facebook ή Twitter και απέχει επιμελώς από τις κοσμικές εκδηλώσεις!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook