Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι δεν έβαλε μυαλό παρά τον αποκλεισμό σοκ από το Champions League από την Οντένσε και μετά την ήττα του με 3-0 την Πέμπτη το βράδυ από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ είναι ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική αποτυχία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 
Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν τραγική εμφάνιση και οι Ισραηλινοί μέσα σε 30 λεπτά στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να πετύχουν τρία τέρματα και να «κλειδώσουν» ουσιαστικά την πρόκριση τους στους ομίλους του Europa League. 
Στο 60΄ ο Κονατέ έκανε το 1-0 για την Μακάμπι εκμεταλλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Τζόρβα., και στο 67΄ έγινε το 2-0 για τους Ισραηλινούς όταν ο Καντέ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι και ο Ατάρ το εκτέλεσε εύστοχα για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. 
Ο Ατάρ ήταν αυτός που έδωσε και την χαριστική βολή στον Παναθηναϊκό στο 90΄ όταν με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0. 

Μακάμπι: Χάιμοφ, Νιβάλντο, Νταμπούρ (46\’ Κολαούτι), Μίκα, Ατάρ, Παβίτσεβιτς, Κονατέ (71\’ Κεχάτ), Γιεϊνί, Λογκάσι, Ντάχαν (53\’ Μεντουντζανίν), Βερέντ. 

Παναθηναϊκός:
Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Σιμάο (68\’ Ζεκά), Κατσουράνης, Νίνης (55\’ Βιτόλο), Κουίνσι, Λέτο, Τοτσέ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook