Μπορεί να έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη και να ισχυρίζεται ότι μπορεί να ικανοποιήσει κάθε γυναίκα στο κρεβάτι, όμως ο Ryan Reynolds κρύβει και μια πιο ευαίσθητη πλευρά, καθώς παραδέχθηκε ότι δεν έχει ξεπεράσει τελείως το διαζύγιό του με την Scarlett Johansson.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε πως \”αν  έλεγα ότι έχω ξεπεράσει το διαζύγιό μου με την Scarlett εντελώς, θα έλεγα ψέματα. Αλλά αισθάνομαι πως μέρα με την μέρα είμαι και καλύτερα.

Σε συνέντευξή του στο Down Town, ο δημοφιλής ηθοποιός περιέγραψε πως \”Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον που παίρνει διαζύγιο ότι ο πόνος του είναι ψευδαίσθηση. Οποιοσδήποτε παίρνει διαζύγιο έρχεται αντιμέτωπος με πολύ πόνο, αλλά σιγά σιγά το ξεπερνά. Το καλό είναι πως όλο αυτό το πέρασα κάπως απομονωμένος: τα media δεν ήταν καλεσμένα στον γάμο μου και σίγουρα δεν ήταν καλεσμένα στο διαζύγιό μου\”

\”Οι αντοχές μου στο σεξ είναι οι καλύτερες. Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά μπορώ να ικανοποιήσω μια γυναίκα με τον καλύτερο τρόπο. Με την ενέργεια ενός 18αρη και την πείρα ενός 34χρονου\”, συνεχίζει ο Ryan και εξαίρει τις επιδόσεις του στο σεξ.

Τέλος, μπορεί να έχει ψηφιστεί ως ο πιο σέξι άντρας του πλανήτη, όμως, τολμά να παραδεχθεί πως είχε περιττά κιλά και όχι το καλογυμνασμένο κορμί που βλέπουμε σήμερα.

\”Μέχρι το γυμνάσιο ήμουν huge! Έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου και σπάνια πήγαινα στο μάθημα της γυμναστικής\”, αναφέρει και αποκαλύπτει πως πήρε την απόφαση να αδυνατίσει όταν τον απέρριψε η κόρη της γειτόνισσας!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook