Την έντονη διαμαρτυρία τους για την κατάργηση, από τη διοίκηση του ΟΤΕ, του call center που λειτουργεί στο Ηράκλειο, απασχολώντας 70 άτομα, εκφράζει το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΕΞΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ;

Στην ΑΘΗΝΑ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ και ΠΑΤΡΑ λειτουργεί το 13888
Call Center ( το παλιό 134) του ΟΤΕ.

Στο Ηράκλειο 4η πόλη της Ελλάδας σε πληθυσμό, καταργεί την αντίστοιχη υπηρεσία στερεί το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 70 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ η Διοίκηση του ΟΤΕ να καταργεί το ΕΡΓΟ 70 εργαζομένων σε μια εποχή που η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπαινίσσεται ότι δημιουργεί προγράμματα ανάπτυξης των Περιφερειών μέσα και από το σχέδιο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ.

Το ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

δηλώνει την κάθετη αντίδραση του για την κατάργηση του εμπορικού έργου του τμήματος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης Ηρακλείου δηλ. το 13888 (παλιό 134) και του τμήματος βλαβοληψίας και βλαβοδιαχείρισης Α επιπέδου (121) σταθερής και ADSL 1242.

Μέσα από 14 χρόνια λειτουργίας τους καταργούνται τα Τμήματα αυτά στα οποία απασχολούνται :

15 συνάδελφοι ΟΤΕ (μόνιμοι)
19 συνάδελφοι OTEPLUS (συμβασιούχοι με 6ωρη εργασία)
36 φοιτητές (με 4ωρη εργασία).

ΣΥΝΟΛIKA Ο ΟΤΕ ΚΑΤΑΡΓΕΙ 70 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ

Η Κρήτη εξαιρείται από τη διαδικασία της τηλεφωνικής πώλησης τη στιγμή που η δυναμική του τμήματος Ηρακλείου ισοδυναμεί με το 10% έως 12% των τηλεφωνικών πωλήσεων πανελλαδικά.

Ακυρώνεται το υπηρεσιακό έργο 70 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ χωρίς αξιοσημείωτη μείωση του λειτουργικού κόστους στο όνομα της οποίας γίνεται η αναδιοργάνωση.
Η προαναγγελθείσα ανάπτυξη μέσα από την αναδιάρθρωση των περιφερειών με το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» στον τομέα των ξενοδοχειακών επενδύσεων του εισερχόμενου τουρισμού θα βρει την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα χωρίς το ΤΜΗΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ .

• Η συνέχιση και η αναβάθμιση λειτουργίας του τμήματος 13888 και 121 είναι απαραίτητη.
• Ζητάμε την αξιοποίηση στο έπακρο των δυνατοτήτων των 15 συναδέλφων του ΟΤΕ και των 19 συναδέλφων ΟΤΕPLUS που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στην ταχύτατη και άριστη ποιοτικά εξυπηρέτηση του πελάτη.
• Ζητάμε τη στήριξη και ενίσχυση του εισοδήματος των 36 απασχολούμενων φοιτητών και με τον τρόπο αυτό την ελάφρυνση του εισοδήματος των οικογενειών τους στη δύσκολη οικονομικά συγκυρία που ζούμε.
• Ζητάμε την περαιτέρω στελέχωση του 13888 και του 121 με τη δημιουργία ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ως ελάχιστη ανταπόδοση στη συνεισφορά της ΚΡΗΤΗΣ στην Οικονομία της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook