Στο στόχαστρο του ΟΦΗ βρίσκεται ο Ελίνι Δημούτσος του Παναθηναϊκού που μετά από 3 χρόνια από την προηγούμενη παρουσία του στην κρητική ομάδα δεν αποκλείεται να φορέσει ξανά τα «ασπρόμαυρα». 
Ο 23χρονος δεξιός χαφ δεν υπολογίζεται από τους «πράσινους» και παρά το γεγονός ότι έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του. 
Ο ΟΦΗ σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ελίνι Δημούτσο και περιμένει μέσα στα επόμενα 24ωρα την απάντηση του ποδοσφαιριστή που φαίνεται να σκέφτεται την πρόταση της κρητικής ομάδας αφού βλέπει ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχει μέλλον. 
Ο Δημούτσος που αγωνίστηκε πριν από τρία χρόνια στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον Παναθηναϊκό , πέρυσι μέχρι τον Ιανουάριο είχε 5 συμμετοχές με τους «πράσινους» , και στη συνέχεια πήγε στην Τσεχία και αγωνίστηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στην Μπλάντα Μπόλεσλαβ έχοντας 12 συμμετοχές και 1 τέρμα. 
Πάντως ο Δημούτσος μπορεί να αρέσει στον Αναστόπουλο αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον κόσμο της ομάδας που είναι αντίθετος στην επιστροφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή στον ΟΦΗ και αυτό έχει να κάνει και με το γεγονός ότι ο Δημούτσος όταν έφυγε από τον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2009 όταν η ομάδα έπεσε στη Β΄ Εθνική κατέθεσε προσφυγή και εξοφλήθηκε πριν από λίγους μήνες από την κρητική ομάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook