Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση των Κυριαλάνη, Μπούζα και του 19χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Ιμπραχίμ Εντιαγέ που αγωνιζόταν στην Βάντι Ντέγκλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Διπλό χτύπημα για τον Εργοτέλη καθώς δυο ακόμα παίκτες ήρθαν σε συμφωνία με την ομάδα μας και αύριο αναμένεται να μεταβούν στο Καρπενήσι όπου και θα υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια με την ομάδας μας.
Πρόκειται για τον Θανάση Κυριαλάνη και τον Βασίλη Μπούζα.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός Θανάσης Κυριαλάνης (9/8/1999) διεθνής με την Εθνική παίδων ανήκει στην Κ19 του ΠΑΟΚ. Ο 18χρονος στο πρώτο μισό της περυσινής αγωνιστικής σεζόν φόρεσε την φανέλα του Πανθρακικού (κατάγετε από την Κομοτηνή) όπου και πραγματοποίησε 5 εμφανίσεις (τέσσερις στην Football League και μια για το Κύπελλο Ελλάδος) Μετά την αποχώρηση των Θρακιωτών από το πρωτάθλημα έμεινε ελεύθερος για να αποκτηθεί από τον «δικέφαλο» του Βορρά οι άνθρωποι του οποίου τον είχαν τσεκάρει παπο τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Βασίλης Μπούζας αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή  και είναι 24χρονον (30/6/94) Φόρεσε τη φανέλα τού Πανιωνίου (Κ20 ( τρία χρόνια) και επαγγελματική (τέσσερα χρόνια)), αγωνιζόμενος πάντα στη μεσαία γραμμή. Ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα της Καλλιθέας (2015-2016) και του Παναιγειάλιου (2016-2017)
Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκονται οι ενέργειες για την έκδοση της βίζας του Σενεγαλέζου παίκτη Ιbrahima N’Doaye από την WD προκειμένου να μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα μας και να προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας μας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook