Συναγερμός για την υπόθεση του άτυχου νέου μετά την εύρεση οστών στη Μάνη

Η εύρεση οστών σκορπισμένων μέσα σε ένα παλιό εκκλησάκι στη μεσσηνιακή Μάνη άνοιξε και πάλι την πόρτα των ερευνών για την υπόθεση του άτυχου Μάριου Παπαγεωργίου.

«Είναι μια περιοχή εξαιρετικά δύσβατη, ένα εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν κάποια ταξίδια από τον φερόμενο ως εγκέφαλο», ανέφερε σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος. Το εκκλησάκι είναι αφιερωμένο στον Άγιο Σπυρίδωνα, δεν λειτουργεί εδώ και πενήντα χρόνια και δεν διαθέτει πόρτα. Βρίσκεται σε πλαγιά και το μονοπάτι που οδηγεί σε αυτό είναι δύσβατο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, «γίνεται διακρίβωση DNA και μας έχουν ενημερώσει ότι θα κάνει περίπου πέντε ημέρες. Τότε θα υπάρχει μία πρώτη εκτίμηση, αν ταιριάζουν θα γίνει περαιτέρω ανάλυση, αν δεν ταιριάζουν δεν θα προχωρήσουν».

«Αυτό στο οποίο, κυρίως, θα βοηθήσει είναι στο να ηρεμήσει η οικογένεια, ξέροντας τουλάχιστον πού είναι το παιδί. Να γίνει ένα μνήμα να μπορεί να πηγαίνει η μητέρα του… Το τραγικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι η μητέρα γνωρίζει ότι έχει δολοφονηθεί ο Μάριος, αλλά δεν ξέρει πού είναι το παιδί, πού το έχουν πετάξει», ανέφερε ακόμη ο κ. Ρουσόπουλος.

«Είναι υπολείμματα, δεν έχει βρεθεί ολόκληρος ο σκελετός. Η εύρεση υπολειμμάτων σημαίνει ότι η σορός του Μάριου είχε κατασπαραχθεί, είχε διαλυθεί, είναι κάτι που είναι τραγικό», σημείωσε, για να συμπληρώσει λίγο αργότερα: «Ο φερόμενος ως εγκέφαλος δεν έχει πει τίποτα, ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη ή να πει μια λέξη συμπάθειας προς την οικογένεια του Μάριου. Θεωρώ ότι έχει μάθει σίγουρα πως βρέθηκαν τα οστά».

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook