Τις δυνάμεις του εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος και την πρώτη αγωνιστική με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ» θα τεστάρει σήμερα στις 6.15 το απόγευμα στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που θα είναι και η τελευταία πριν τη σέντρα για τη νέα χρονιά. 
Το ματς αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μια πρόβα τζενεράλε για τον Νίκο Αναστόπουλο αλλά το γεγονός ότι λείπουν ακόμη πολλά κομμάτια του πάζλ για να συμπληρωθεί το ρόστερ , κάνει το ματς με τον Παναιτωλικό να μοιάζει απλά με ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι που βάζει πλέον τον ΟΦΗ για τα καλά σε ρυθμούς Σούπερ Λίγκα. 
Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν όπως όλα δείχνουν οι Πίτσος και Μπούρμπος που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και ο Νίκος Αναστόπουλος θα τους προστατέψει έτσι ώστε να τους έχει ετοιμοπόλεμους για την πρεμιέρα. 
Παράλληλα η φιλική αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό θα αποτελέσει και το πιο κρίσιμο τέστ για τους υπο δοκιμή παίκτες της κρητικής ομάδας. Οι Βραζιλιάνοι Βάντο και Σόουζα , ο Χιλιανός αμυντικός μέσος Χόρχε Ροντρίγκες Γκέρα και ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Κωστόπουλος θα προσπαθήσουν να πείσουν τον τεχνικό του ΟΦΗ ότι αξίζουν μια θέση στον ΟΦΗ της νέας περιόδου. 
Μετά το φιλικό με τον Παναιτωλικό η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου θα διαμείνει το βράδυ του Σαββάτου και την Κυριακή το βράδυ στις 8 έχει προγραμματιστεί η επιστροφή στο Ηράκλειο μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook