Μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο Καρπενήσι ο ΟΦΗ σήμερα το βράδυ επιστρέφει στη βάση του για να μπει στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο στο «Γεντί Κουλέ». 
Στην κρητική ομάδα παρά την ήττα με 3-0 από τον Παναιτωλικό υπάρχει αισιοδοξία ότι το κρητικό συγκρότημα θα παρουσιάσει μια πιο βελτιωμένη εικόνα στον αγώνα της πρεμιέρας καθώς από αύριο και μέσα στις επόμενες 48ώρες αναμένεται να κλείσουν τα περισσότερα ανοικτά ζητήματα για την ομάδα που έδειξε ότι χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. 
Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί μόνο ο ΒορειοΙρλανδός τερματοφύλακας Ρόι Κάρολ αλλά την Δευτέρα αναμένονται τουλάχιστον ακόμη τρεις ανακοινώσεις και αυτές θα έχουν να κάνουν με τον δανεισμό του Σουμπίνιο από τον Ολυμπιακό , την μεταγραφή του Νέϊθαν Μπέρνς από την ΑΕΚ, αλλά και την απόκτηση του 25χρονου Βραζιλιάνου αριστερού μπάκ Βάντο που εντυπωσίασε με την παρουσία του στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και ο Αναστόπουλος άναψε το «πράσινό» φως για την απόκτηση του. 
Η τύχη των υπο δοκιμή Σόουζα και Γκέρα θα αποφασιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς ο τεχνικός του ΟΦΗ θέλει να τους δει για ακόμη κάποιες μέρες στις προπονήσεις της ομάδας πριν πάρει την τελική του απόφαση. 
Στο θέμα του επιθετικού ο ΟΦΗ παλεύει με αξιώσεις την περίπτωση του Μπέντζαμιν Ονουάτσι που έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα , αλλά εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής αποτελεί το υψηλό για τα δεδομένα του ΟΦΗ κασέ του Νιγηριανού παίκτη. 
Πάντως στον ΟΦΗ είναι αποφασισμένοι για 2-3 περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να κάνουν την διαφορά να κάνουν μια οικονομική υπέρβαση και σε αυτό το κομμάτι εντάσσονται και οι νέες επαφές που ξεκίνησαν με τον Κώστα Μενδρινό που δεν αποκλείεται τελικά μέσα στα επόμενα 24ωρα να υπογράψει στην κρητική ομάδα. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook