Για την προετοιμασία του ΟΦΗ στο Καρπενήσι, τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά αλλά και τον τραυματισμό του που μπορεί να του στερήσει την συμμετοχή του στην πρεμιέρα με τον Ατρόμητο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ ο Χρήστος Μπούρμπος. 
Ο 28χρονος δεξιός μπάκ της κρητικής ομάδας που ταλαιπωρείται από ένα αιμάτωμα στην δεξιά κνήμη και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ατρόμητο τόνισε για τον τραυματισμό του : «Το πρόβλημα που είχα στο δεξιό πόδι έγινε αιτία και δεν μπόρεσα να ακολουθήσω όλο το πρόγραμμα. Όμως πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω. Προσωπικά θέλω να αγωνιστώ με τον Ατρόμητο όμως αυτό θα εξαρτηθεί από την μαγνητική εξέταση. Εάν το πρόβλημα είναι μόνο από το αιμάτωμα πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα». 
Για την προετοιμασία των δύο εβδομάδων στο Καρπενήσι αλλά και τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν στην ομάδα ο Χρ. Μπούρμπος επισήμανε : «Στις δύο βδομάδες που είμαστε στο Καρπενήσι, έγινε καλή δουλειά. Είχαμε πολύ τρέξιμο, φυσικά μπάλα και νομίζω ότι βάλαμε δυνατές βάσεις για τη νέα σεζόν. Η ομάδα με τους νέους παίκτες που θα επιλέξει η τεχνική ηγεσία, θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό για τον ΟΦΗ το πάθος που έχουμε όλοι οι παίκτες για την ομάδα μας». 
Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τους στόχους του ΟΦΗ τη νέα χρονιά ο δυναμικός δεξιός μπάκ της κρητικής ομάδας υπογράμμισε : «Η μόνη σκέψη που είναι στο μυαλό μας είναι πως η ομάδα μας θα μπορέσει να σημειώσει το δυνατόν περισσότερες επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα. Φυσικά δεν πρέπει να βλέπουμε μακριά. Η προσοχή μας πρέπει να είναι μόνο στο πρώτο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Σίγουρα δεν είναι εύκολο ματς, όμως είναι βέβαιο ότι όλοι οι παίκτες, θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να πάρει ο ΟΦΗ τους 3 βαθμούς». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook