Η εικοσαήμερη, ινκόγκνιτο παραμονή της στην Ελούντα της Κρήτης, το πολυάριθμο επιτελείο συνεργατών και βοηθών της, αλλά και η λίστα των «ιδιόμορφων» προτιμήσεων της σιδηράς κυρίας της βιομηχανίας της μόδας, δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Το Θέμα Της Κυριακής».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η Ντονατέλα Βερσάτσε έφτασε στην Κρήτη με λίαρ τζετ, συνοδευόμενη από την κόρη της Αλέγκρα, αλλά και μια ενδεκαμελή ομάδα συνεργατών, μεταξύ των οποίων, ιδιαίτερα δραστήριο ρόλο είχαν ο κομμωτής και ο μακιγιέρ της, αλλά και δύο Φιλιππινέζικης καταγωγής βοηθοί της, οι οποίες είχαν ως αποστολή να ετοιμάζουν καθημερινά φρέσκο χυμό ανανά.

Παρά το γεγονός ότι η ντίβα της ιταλικής βιομηχανίας μόδας αποχωρίστηκε τις ανέσεις της σουίτας της μόνο για να επισκεφθεί την Κνωσσό ή συγκεκριμένες απομονωμένες παραλίες, δεχόταν αδιαλείπτως την περιποίηση του κομμωτή και του μακιγιέρ της.

Ακόμη, εντύπωση προκάλεσε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η εφημερίδα, η λίστα των απαιτήσεών της προς το ξενοδοχείο. Αυτή περιελάμβανε μεταξύ άλλων: τη χρήση ενός δωματίου της βασιλικής σουίτας, όπου φιλοξενήθηκε, ως γκαρνταρόμπα, την τοποθέτηση παπουτσοθήκης με κλειδαριά, τη διακόσμηση όλων των χώρων της σουίτας με αρωματικά κεριά και λευκές ορχιδέες, αλλά και την παραχώρηση σίδερου ατμού για προσωπική χρήση.

Όσον αφορά στις διατροφικές της συνήθειες, απαίτησε να της παρέχεται μάνγκο και ανανάς επί 24ώρου βάσεως, αλλά και εμφιαλωμένο νερό από την Ιταλία.

Τέλος ζήτησε κινητά τηλέφωνα με τρείς ελληνικούς αριθμούς, ούτως ώστε να μπορεί να μιλάει με τα παιδιά της όποτε το επιθυμεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook