Τυχερός που είναι ζωντανός αισθάνεται ένας 19χρονος φοιτητής από την Indiana ο οποίος έμεινε κλεισμένος μέσα σε ένα σπήλαιο για 60 ώρες.

Ο πρωτοετής φοιτητής του πανεπιστημίου της Indiana, Lukas Cavar επισκέφτηκε με αλλά 12 μέλη του Σπηλαιολογικού Κέντρου του Πανεπιστημίου, το σπήλαιο Sullivan.

Ο νεαρός έφυγε από την ομάδα και άρχισε να εξερευνά μόνος το σπήλαιο. Όταν μετά από λίγη ώρα έφτασε στην είσοδο του σπηλαίου, η πόρτα ήταν κλειδωμένη.

Παρ’ ότι είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο δεν μπορούσε να τηλεφωνήσει καθώς δεν είχε σήμα. Όταν άρχισε να φωνάζει κανένας δεν τον άκουγε.
Ο νεαρός ήταν ντυμένος ελαφρά, φορούσε μπότες πεζοπορίας και κράνος. Μαζί του είχε μια πλαστική σακούλα, δυο ράβδους πρωτεΐνης και ένα μπουκαλάκι με λίγο νερό.

Χρησιμοποίησε τα περιτυλίγματα από τις μπάρες για να συλλέγει νερό μέσα στο μπουκάλι του.

Τελικά ύστερα από 60 ώρες μέλη της λέσχης επέστρεψαν στο σπήλαιο και βρήκαν τον 19χρονο να κοιμάται πίσω από την κλειδωμένη πόρτα της εισόδου.

Ένα μήνυμα που δημοσιεύτηκε από τον πρόεδρο της λέσχης σε ιστότοπο φοιτητικών οργανώσεων του Πανεπιστημίου αναφέρει ότι τα «αυστηρά πρωτόκολλα» του συλλόγου για την καταμέτρηση των μελών κατά τη διάρκεια των εκδρομών του σπηλαίου είχαν αποτύχει.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook