Απειλές κατά του πρίγκιπα Χάρι εξαπολύει το Ισλαμικό Κράτος, προειδοποιώντας τον πως θα τον στείλουν στην κόλαση, σε νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.

Μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης από την Σιγκαπούρη εμφανίζεται στο διάρκειας 3μιση λεπτών βίντεο, στο οποίο ενθαρρύνει τους ενδεχόμενους τζιχαντιστές να αγωνιστούν για το Ισλαμικό Κράτος στην Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο τζιχαντιστής, που αναγνωρίζεται ως Αμπού Γιουκαϊλ, συνεχίζει με απειλές κατά του πρίγκιπα Χάρι, που είχε επισκεφθεί την Σιγκαπούρη τον περασμένο Ιούνιο και είχε μιλήσει για την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα του Λονδίνου.

Όπως λέει: «Στον Χάρι, έρχεσαι στην Σιγκαπούρη και λες ιστορίες για να κερδίσεις την συμπάθεια για τις τρομοκρατικές επιθέσεις του Λονδίνου; Γιατί δεν έρχεσαι εδώ για να μας πολεμήσεις, αν είσαι αρκετά άνδρας, ώστε να στείλουμε εσένα και τα απάτσι σου στην κόλαση;»

Οι αρχές της Σιγκαπούρης έχουν αναγνωρίσει τον άνδρα στο βίντεο, ως τον 39χρονο Μεγκάτ Σαντάν μπιν Αμπντούλ Σαμάντ, που εγκατέλειψε τη χώρα για να εργαστεί στη Μέση Ανατολή το 2014.

Σε δήλωσή του το Υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε: «Οι υπηρεσίες ασφαλείας μας έχουν γνώση εδώ και κάποιο χρονικό διάστημα της παρουσίας στη Συρία ενός κατοίκου της Σιγκαπούρης, του Μεγκάτ Ααντάν μπιν Αμπντουλ Σαμάντ, 39 ετών, και παρακολουθούμε τις δραστηριότητές του. Πιστεύεται ότι ο άνδρας στο βίντεο αυτοαποκαλείται ‘Αμπού Γιουκαϊλ».

 

iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook