«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, έχει συμβολική σημασία για τη Μακεδονία και τη Θεσσαλονίκη και δεν μπορεί να λειτουργεί ως περιφερειακός κρατικός θίασος, για να έχουν δουλειά τα νυχτερινά μαγαζιά ή για να γίνεται αρεστός ο κάθε αρχηγός κόμματος» τόνισε μεταξύ άλλων η πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» Ντόρα Μπακογιάννη.

Περιοδεύοντας στις Σέρρες, συμπλήρωσε ότι «πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα, υπευθυνότητα και λιτότητα στις εξαγγελίες».

Η κ. Μπακογιάννη επισκέφθηκε τον δήμαρχο Σερρών, Πέτρο Αγγελίδη ο οποίος της έκανε γνωστά τα προβλήματα και παράλληλα τα αιτήματα του δήμου.

Κατόπιν συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Γιάννη Μωυσιάδη, ο οποίος της παρουσίασε το πλάνο των έργων που διεξάγονται ή πρόκειται να υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Αναφερόμενη στο θεσμό του «Καλλικράτη» η κ. Μπακογιάννη επεσήμανε σύμφωνα με το PROTO THEMA, ότι στόχος είναι να στηριχθεί η Αυτοδιοίκηση, ενώ πρόσθεσε ότι «ο θεσμός βρίσκεται πιο κοντά στους πολίτες και οι πολίτες τον εκτιμούν».

Το απόγευμα η κ. Μπακογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ στις 8.30 το βράδυ θα εγκαινιάσει τα γραφεία της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» στις Σέρρες.

Η επίσκεψή της στο νομό θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί, οπότε θα έχει συνάντηση με τα διοικητικά συμβούλια των Αδέσμευτων Αγροτικών Συλλόγων του νομού, στην Πρώτη Σερρών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook